Artisan Coated Nuts

Een grote verscheidenheid aan gecoate noten op ambachtelijke wijze, handgemaakt door onze notenspecialisten. Naast de meest voorkomende gecoate pinda’s, hebben we ook gecoate cashewnoten en amandelen in verschillende smaken gemaakt. Op verzoek kunnen we alle soorten smaken maken.

portfolio_natureskick

Enjoy Your Daily Nuts

Regelmatig noten eten kan je gezondheid op veel manieren verbeteren, bijvoorbeeld door diabetes en het risico op hartaandoeningen te verminderen, evenals cholesterol en triglyceriden. Deze voedzame vezelrijke traktatie kan zelfs gewichtsverlies bevorderen – ondanks het hoge aantal calorieën.

portfolio_natureskick

RAW

Rauwe noten zijn onbewerkt en niet geroosterd. Als gevolg hiervan blijven alle oorspronkelijke voedingsstoffen behouden.

Ontdek het Verse Klassenoten RAW assortiment >

Bistro

Premium noten om lekker samen te delen.

Verse Klasse Noten

Iedere dag is ons doel het leveren van topkwaliteit. Daarnaast willen we u verrassen. Met de smaak van onze klassiekers (gezouten, chocolade& suiker, krokant, studentenhaver). Onze mélangeur bedenkt regelmatig nieuwe mixen met een onderscheidend smaakprofiel. Voor ieder wat wils. Wij willen u graag laten genieten van de (h)eerlijke smaak van versgebakken noten.

Organic

Foodtrend presenteerd Organic. Gezond voor mens en planeet. Lees verder

RAW

Rauwe noten zijn onbewerkt en niet geroosterd. Als gevolg hiervan blijven alle oorspronkelijke voedingsstoffen behouden. Lees verder

Kommi Asemel

Lees verder

Pick & Mix

Lees verder

nutsonwheels-portfolio

Nuts on Wheels

Lekkere, gezonde noten en bessen onderweg!

Kleine cups
Pinda’s
Cashews

Grote cups
Studentenhaver
Superfruit noten mix

Nootgevallen (bekers)
Cashews
Studenhaver
Pinda’s
Indonesische Pindamix

portfolio_notengilde

NotenGilde

Iedere dag bakken we onze noten vers. Hoeveelheid voor hoeveelheid. Dit noemen we handgebakken, omdat het geen continue proces is. Daarna krijgen de noten de tijd om rustig af te koelen en daardoor optimale smaak te ontwikkelen.

Wij willen u graag laten genieten van de (h)eerlijke smaak van versgebakken noten. Dat start met de zorgvuldige selectie van de rauwe noten. Na het bakken worden ze zorgvuldig gezouten of gemengd.

portfolio_natureskick

Nature’s Kick

Wij selecteren zorgvuldig de herkomst. De basis van premium kwaliteit. Pitten worden vers geroosterd. De bessen, pitten, zaden worden in handige, hersluitbare cups verpakt. Op etiket staat de herkomst, de gezonde eigenschappen vermeld.

Uiteraard ontbreken op de verpakking suggesties voor lekkere recepten niet. Ga op culinaire ontdekkingsreis met Nature’s Kick.

Ontdek de 10 soorten Nature’s Kick >