Gezonde Lifestyle

Noten, bessen, pitten en zaden ondersteunen een gezonde levenswijze. Deze bevatten natuurlijke ingrediënten als Omega 3, veel antioxidanten, vitaminen, mineralen, vezels en in noten zit veel onverzadigd vet. Uiteraard verschilt de samenstelling per soort. Noten zijn ook geschikt als volwaardige vleesvervanger.
Gezondheid >

Wereldnoten uit Goes

Onze ingrediënten komen binnen vanuit de hele wereld. Uiteraard nadat ze door onze specialisten zijn geselecteerd op de beste smaak. In onze moderne locatie worden de noten handgebakken, zorgvuldig gemengd en verpakt. De beste kwaliteit, zonder opsmuk, zoals u van ons Zeeuwen mag verwachten.
Lees verder >

Verkrijgbaarheid

Onze verse Klassenoten en Natures Kick zijn niet verkrijgbaar in iedere supermarkt van Nederland. Dat betekent, dat u enige moeite moet doen om onze premium kwaliteit te proeven en te beleven. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, kunt u hieronder informeren naar de dichtstbijzijnde winkel.
Mail ons >

Koken met Noten

Noten, bessen, pitten en zaden zijn de ultieme smaakmaker in iedere keuken. Dankzij de verfijnde smaak voegen ze karakter toe aan ieder gerecht. In de gezonde keuken van iedere dag worden ze gebruikt van ontbijt tot aan de lekkere avondsnack. Ideaal om mee te koken, te garneren, te bakken of te snacken.
Recepten >

Waardeer je premium kwaliteit en wil je volop kunnen kiezen uit verse specialiteiten dan passen verse Klasse Noten bij jou.

Wij (hand) bakken al sinds 1994 verse nootjes. Na het bakken koelen de noten langzaam af voor de beste smaak. Met toewijding maken we dan de lekkerste Verse Klasse Noten: lekker puur, gezouten, gekruid, met een gulle laag Belgische chocolade of een krokant laagje. Onze creativiteit kunnen we helemaal kwijt in onze onderscheidende melanges. Bekijk hier alle smaken