portfolio_klassenoten

Verse Klasse Noten

Iedere dag is ons doel het leveren van topkwaliteit. Daarnaast willen we u verrassen. Met de smaak van onze klassiekers (gezouten, chocolade& suiker, krokant, studentenhaver). Onze mélangeur bedenkt regelmatig nieuwe mixen met een onderscheidend smaakprofiel. Voor ieder wat wils.

Wij willen u graag laten genieten van de (h)eerlijke smaak van versgebakken noten.

Ontdek Verse Klasse Noten >

 

portfolio_natureskick

Nature’s Kick

Wij selecteren zorgvuldig de herkomst. De basis van premium kwaliteit. Pitten worden vers geroosterd. De bessen, pitten, zaden worden in handige, hersluitbare cups verpakt. Op etiket staat de herkomst, de gezonde eigenschappen vermeld.

Uiteraard ontbreken op de verpakking suggesties voor lekkere recepten niet. Ga op culinaire ontdekkingsreis met Nature’s Kick.

Ontdek Nature’s Kick >

 

 

Bio Noten

BIO vormt een steeds belangrijker aandeel binnen noten. De Nederlandse consument verwacht een steeds breder aanbod. Men is met name gericht op de aankoop van onbewerkte noten en mélanges. Deze worden niet alleen als natuurlijke tussendoortje gebruikt, maar ook als waardevol ingredient in muesli’s, salades of zelfgebakken taarten. Binnen het segment chocolade let de consument steeds meer op de herkomst van de chocolade. Vandaar dat de klassiekers chocolade pinda’s en – rozijnen zijn toegevoegd aan het assortiment.

Ontdek Bio Noten >

 

Tapas Noten

Pinda’s en noten zijn echte impulsartikelen. Consumenten willen regelmatig verrast worden met nieuwe smaken of samenstellingen. In de praktijk blijft dit vaak beperkt tot een alternatieve kruiding of smaak. Bij Foodtrend willen we graag de markt een impuls geven met een echte innovatie: TAPAS NUTS. Dit zijn versgebakken cashewnoten, amandelen of pinda’s met als smaakmakers echte stukjes kaas, rode pepertjes, gedroogd zeewier, peperkorrels of Toscaanse kruiden.

TAPAS NUTS is een bewust verwenmoment voor jezelf of voor de gasten. Verkrijgbaar: Cheddar Cheese cashews, Tuscan Cashews, Chili Cashews, Ocean Almonds, Chili Peanust en Peanuts with black pepper.

Black Label

Pinda’s en noten zijn echte impulsartikelen. Consumenten willen regelmatig verrast worden met nieuwe smaken of samenstellingen. In de praktijk blijft dit vaak beperkt tot een alternatieve kruiding of smaak. Bij Foodtrend willen we graag de markt een impuls geven met een echte innovatie:BLACK LABEL. Dit zijn versgebakken cashewnoten, amandelen of pinda’s met als smaakmakers echte stukjes kaas, rode pepertjes, gedroogd zeewier, peperkorrels of Toscaanse kruiden.

Ontdek Tapas Nuts & Black Label >

nutsonwheels-portfolio

Nuts on Wheels

Lekkere, gezonde noten en bessen onderweg!

Kleine cups
Pinda’s
Cashews

Grote cups
Studentenhaver
Superfruit noten mix

Nootgevallen (bekers)
Cashews
Studenhaver
Pinda’s
Indonesische Pindamix

portfolio_notengilde

NotenGilde

Iedere dag bakken we onze noten vers. Hoeveelheid voor hoeveelheid. Dit noemen we handgebakken, omdat het geen continue proces is. Daarna krijgen de noten de tijd om rustig af te koelen en daardoor optimale smaak te ontwikkelen.

Wij willen u graag laten genieten van de (h)eerlijke smaak van versgebakken noten. Dat start met de zorgvuldige selectie van de rauwe noten. Na het bakken worden ze zorgvuldig gezouten of gemengd.

Ontdek NotenGilde >

portfolio_barbites

BarBites

Verse nootjes als aangenaam gezelschap

• Pinda’s

• Indonesische pindamix

 

portfolio_bistro

Bistro

Premium noten om lekker samen te delen

• Oranjemix 600 gram (indonesische pindamix)
• Boerenmix 600 gram
• Zomermix 600 gram (indonesiche pindamix)
• Huismix 600 gram
• Luxe notenmix 500 gram